NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: Studeni 2010

NK Krašić – NK Dinamo, 1991.

Get the Flash Player to see this content.

Get the Flash Player to see this content.

Get the Flash Player to see this content.

Get the Flash Player to see this content.

Sedmo mjesto za naše dečke!

krasic2010Kraj polusezone je došlo, odigrano je 15 utakmica. Čestitamo Rakitju na osvojenom prvom mjestu u jesenskom djelu. Na drugom mjestu je Dinamo Jakovlje, dok naši nogometaši zauzimaju solidno sedmo mjesto. Evo i rezultata zadnjeg kola, Bregana – Jaska 0-2, Novaki – Brezje 3-3, Klinča Selo – Okić 0-0, Rakitje – Sloga Orešje 4-1, Kraj Donji – Jakovlje 1-3, Zaprešić – Pušća 4-1, Bestovje – Galgovo 4-1 i Donja Kupčina – Krašić 3-4. U nastavku tablica!

Opširnije

Pobjeda za kraj polusezone!

matepenicZa kraj polusezone Krašić je bio bolji u Donjoj Kupčini sa 3-4. Do 84. minute domaćini su imali pobjedu u nogama, a onda do 93. minute dva pogotka naših napadača! Strijelci su bili Kristijan Penić i Antonio Burja dva, dok su si prvi gol domaćini zabili sami u svoju mrežu. Bila je ovo pobjeda za našeg igrača i današnjeg kapetana Matiju Penić, koji neće više igrat jer odlazi u Russiu.

“Crouch i Cico” jedina svijetla točka!

markoJako loše odigralo se jučer u Krašiću protiv Bestovja. Rezultat je bio 2-2, a strijelac oba pogotka Marko Penić, jedan iz jedanesterca, kojeg je zaradio Tuček, a drugog zabio glavom na centaršut Burje. Junior Filip Penić odigrao je jako dobru utakmicu, dok je Ferenčić kao i uvjek 100 posto koncentriran na utakmicu. Crveni karton je zaradio golman Matija Šimatić. Zadnje kolo igramo u Donjoj Kupčini, gdje ćemo bit oslabljeni Prstacom, Penićem, Tučekom i Šimatićem.

Bod u Bregani!

IMG_6951Na nedjeljno jutro igralo se u Bregani gdje smo osvojili vrijedan bod, rezultat 0-0. Trenutno smo na devetom mjestu a do kraja se igraju još dva kola.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén